Kernel lab - services

Izrada mobilnih aplikacija

divider

Statistika pokazuje da prosečan korisnik provede više od dva sata dnevno koristeći svoj mobilni telefon. Mobilne aplikacije pružaju različite mogućnosti. One mogu prikazivati generalne informacije o nekoj kompaniji, cene proizvoda, vesti, geolokacije, opcije za pretragu, poruke, notifikacije i još mnogo toga. Najbitnija prednost mobilnih aplikacija je što se informacije koje želimo prikazati korisnicima nalaze u njihovom džepu i pod njihovim prstima. Korisnik se putem notifikacija može jednostavno informisati o novostima, proizvodima i ponudama koje nudi vaša mobilna aplikacija, čak i kada aplikacija nije pokrenuta. Bilo da se radi o Android, iPhone ili iPad aplikacijama mi ćemo vam pružiti kompletnu podršku u razvoju kvalitetnog mobilnog rešenja.


Razvoj mobilnih aplikacija

Izrada mobilnih aplikacija je proces koji se sprovodi u nekoliko faza. U početnoj fazi se analiziraju funkcionalnosti gde radimo zajedno kako bi smo razumeli vašu ideju i ciljeve. Nakon utvrđivanja funkcionalnosti aplikacije počinje izrada skica aplikacije koje obuhvataju preliminarni izgled svakog ekrana i kojim se definiše interakcija korisnika sa aplikacijom. Treći korak podrazumeva proces dizajniranja mobilne aplikacije na bazi skica i obuhvata kreiranje koncepta dizajna, ikona, dugmića, pozadina i svega što je potrebno kako bi vaša aplikacija dobila prepoznatljiv izgled u skladu sa vašim brendom. Nakon definisanja dizajna prelazimo na programerski deo posla. Ova etapa podrazumeva sprovođenje svega do sada kreiranog u delo a odnosi se na mobilni razvoj(Android i iOS) i eventualno razvoj web servisa koji će mobilnu aplikaciju snabdevati podacima. Nakon ove faze dolazi faza debagovanja u kojoj se detektuju i otklanjaju nedostaci koji sprečavaju korektno funkcionisanje aplikacije i faza objavljivanja vaše mobilne aplikacije na prodavnici aplikacija gde će korisnici moći da je preuzmu instaliraju i koriste.

rayvoj mobilnih aplikacija - proces

Izrada android aplikacija

Izrada android aplikacija

Tržište pametnih telefona se proširilo od malog i ograničenog posla do ogromnog i robusnog ekosistema koji obuhvata celu planetu a Android je postao platforma koja pokreće najveći broj pametnih telefona. Android obuhvata oko 1,4 milijarde aktivnih korisnika pametnih telefona i tablet uređaja na mesečnom nivou. Ovakvo ogromno tržište i ogroman broj korisnika predstavlja najprivlačniji kanal za prezentovanje proizvoda i usluga. Kernel lab vam može ponuditi razvoj mobilnih aplikacija za Android telefone i tablete različitih nivoa kompleksnosti uključujući integraciju sa socijalnim mrežama, geolociranje, Google mape, analitiku, razvoj mobilnih igara...


Izrada iPhone / iPad aplikacija

Od svog osnivanja dod danas Apple je prodao više od 700 miliona iPhone telefona. Ovaj popularni pametni telefon je nametnuo standarde sa kojima se konkurentske firme moraju suočiti. Korisnici širom sveta su zavoleli njegov jednostavan interfejs, jedinstveni dizajn i njegovu stabilnost. Zbog toga se podrazumeva da je izrada aplikacija za iPhone mobilne uređaje postala imperativ za preduzeća koja žele da se na snažan i relevantan način povežu sa svojim korisnicima. Izrada iOS aplikacije, bila to iPhone ili iPad aplikacija, će vam pomoći u povećanju svesti o vašem brendu kao i pružanja kvalitetnog korisničkog servisa stvarajući veću prodaju i prihode. Naš primarni motiv je projektovanje i izrada aplikacija vrhunskog kvaliteta, efikasnosti i stabilnosti kroz pažljivo projektovanje razvoj i testiranje kako bi ciljani korisnici dobili visoko primenljivu aplikaciju za njihove Apple uređaje.

Izrada iOS aplikacija