Vucilo ikona za Android

Vučilo

Android, iOS i desktop igra

Vučilo – Dolina magičnih reči. Igra za učenje i uvežbavanje pravopisa srpskog jezika

g play button

Korišćenje mobilnih uređaja u nastavi

divider

Ova aplikacija napravljena je pre svega za mobilne uređaje koji rade na Android i iOS platformi, ali postoji i desktop verzija. Namenjena je svima koji žele da nauče, vežbaju ili samo obnove pravopis, ali na jedan nov i zanimljiv način. Igrica „Vučilo – Dolina magičnih reči“ je projekat udruženja „Nauči me“ koje promoviše inovacije u obrazovanju. Sa ovom idejom bili su među pobednicima takmičenja Superste, a poverenje za rad na razvoju aplikacije poverili su Kernel Labu. Posle nekoliko meseci rada u timu sa stručnjacima iz različitih oblasti, najzad imamo igru koja se može upotrebiti i na času i kod kuće. Nadamo se da će ovo pomoći novim generacijama da izađu na kraj sa izazovima srpskog pravopisa.

Vučilo – Dolina magičnih reči

Igra za učenje i uvežbavanje pravopisa srpskog jezika

Vucilo meni
 1. Sasvim besplatna

  Aplikaciju „Vučilo – Dolina magičnih reči“ možete sasvim besplatno preuzeti na Android i iOS tržištu aplikacija. Odlično će raditi na svim smartfon telefonima i tabletima.

 2. Korisnički nalozi

  Postoji mogućnost registracije, tako da svaki igrač dobija jedinstven nalog. Zahvaljujući tome, poeni, moći, mana i sve osvojene medalje su sačuvane, a igrač može da igra na različitim uređajima.

 3. Tutorijal

  Igricu prati uvodni tutorijal koji u nekoliko lakih koraka predstavlja mehanike igranja i uvodi igrača u Vučilov svet.

 4. Grafika i muzika

  Svi likovi koji se pojavljuju u igri su originalni i animirani. Muzika i zvučni efekti su takođe komponovani posebno za ovu igru.

 5. Baza primera

  „Vučilo – Dolina magičnih reči“ vam sigurno neće brzo dosaditi. Baza sadrži preko 2.000 primera iz svih oblasti pravopisa. Svi primeri su u kontekstu i sigurno će biti zanimljivi širokom krugu ljudi.

 6. Prodavnica

  Napravili smo i prodavnicu u kojoj igrač može unovčiti zlatnike koje je sakupio u igrici. Tu će svaki igrač moći da dobije magične predmete koji će mu olakšati igru ili da otvori specijalne moći koje ovu igru samo čine dinamičnijom i zanimljivijom.